Guia per sobreviure a les vacances amb pressupost mínim

Nova York, Londres, Dubai, Praga, Tailàndia...és que no parem! De somiar, és clar, perquè aquest any la crisi també ve de vacances amb nosaltres. Tot és tan fàcil quan obres el moneder i brillen els bitllets de 50...i el saldo del compte no té un maleït signe de resta al davant...Sí, tot és tan fàcil aleshores. Però bé, aquest any no és el cas. Així que toca conformar-se, quedar-se a casa i que la targeta de crèdit quedi relegada a la part més fosca del moneder.

Bé, potser exagero una mica. Ja portem un mes i mig de vacances i encara sobrevivim. Us diré com. Al supermercat s'ha d'anar gairebé amb els ulls tancats i només agafar allò imprescindible. Un pot de pringles sour & cream és imprescindible? (deixem-ho en pregunta retòrica...). Doncs bé, allò imprescindible. La segona regla és treure profit del menjar que has comprat, és a dir, no dinar ni sopar fora. Això és fàcil si tens un bon xef, però no tant si tot el que cuines té un lleuger gust a socarrat. Per sort no és el meu cas, jo tinc xef.

Si es segueixen aquests dos consells al peu de la lletra l'economia (la de cadascú no la del país...) acaba millorant. Per últim, i el més dur de tots: no comprar res extra. Sí, res és res, encara que a la Roca del Vallès hi hagi un vestidet moníssim que està descaradament rebaixat...Res. Aquesta és la manera de sobreviure sense pressupost a unes vacances eclipsades per la Crisi (en majúscules).

Mmm...final dramàtic i descoratjador. Va, millorem-ho. Estar a punt d'ésser perseguit per l'home del frac no és tan dur quan tens algú que està disposat a córrer al teu costat. A tots ens agradaria fer un tomb per Nova York, però una cerveseta mentre escrius un post a la terrassa compartint taula amb aquella persona especial tampoc no està gens malament...

blog comments powered by Disqus
top